Vissza a lap terejére

A legjobbak között vagyunk!

Rangos minősítéssel gazdagodott a B&F Kft , azzal, hogy elnyerte a nemzetközileg is elismert Bisnode „AAA” tanúsítványt, mellyel Magyarországon a cégek csupán 0,63%-a rendelkezik

Miért fontos ez a tanúsítvány?

  • A Bisnode nemzetközi szinten 1908 óta minősíti a cégeket pénzügyi stabilitásuk alapján, céginformációs és cégminősítő szolgáltatásai Európa szerte a legelterjedtebb megoldások között szerepelnek.
  • Az elnyert legmagasabb „AAA” minősítés azt jelzi, hogy a B&F Kft. pénzügyileg kiemelkedően stabil és megbízható, valamint hogy a vele kialakítandó üzleti kapcsolat pénzügyi kockázata rendkívül alacsony.
  • A Bisnode minősítés többek között az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium, a Cégbíróság, valamint a NAV által közölt hivatalos adatokon alapszik, ugyanakkor figyelembe veszi a vállalatra vonatkozó pénzügyi információkat, a fizetési precizitást.
  • Bisnode minősítésre Magyarországon jelenleg csak a cégek 9,82 %-a jogosult, ezen belül pedig a rendkívül alacsony pénzügyi kockázatot jelölő AAA minősítésre csupán a 0,63 százalékuk, így ezzel a tanúsítvánnyal rendelkezni kitüntetés.

Büszkék vagyunk rá, hogy pénzügyi stabilitás szempontjából a magyar cégek élvonalába tartozunk!